Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για το Έργο “CIDE-NET”

Είστε επιχειρηματίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή εργάζεστε σε μία Μικρομεσαία επιχείρηση και συμμετέχετε ενεργά στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων;

Εάν ναι, το “CIDE-NET” είναι για εσάς!

Το έργο “CIDE-NET” (“Creative and Innovation Driven Enterprises Network”), το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Intrerreg Balkan-Mediterranean 2014-2020, προβλέπει την παροχή εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εκπροσώπους και εργαζομένους Μικρομεσαίων επιχειρήσεων  που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων (π.χ. Διευθύνοντες Σύμβουλοι, διευθυντές τμημάτων κλπ.), με σκοπό την ενίσχυση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας των εταιρειών τους. Η παροχή των εν λόγω υπηρεσιών είναι εντελώς δωρεάν.

Το έργο απευθύνεται σε επιχειρηματίες/εκπροσώπους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε οποιονδήποτε κλάδο της Οικονομίας, ενώ σε αυτό μπορούν να συμμετάσχουν έως 5 άτομα από κάθε εταιρεία.

Επιπλέον, επιχειρηματίες/εκπρόσωποι επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του Εμπορίου, της Αγροδιατροφής, των Δημιουργικών Βιομηχανιών και του Τουρισμού μπορούν να συμμετάσχουν χωρίς κανένα κόστος σε σύντομα σεμινάρια συμβατικής εκπαίδευσης (30 ωρών) και σε προγράμματα συμβουλευτικής – mentoring για την ενίσχυση της καινοτομίας των επιχειρήσεων που εκπροσωπούν.

Σας ενδιαφέρει; Δηλώστε συμμετοχή στο http://www.cidenet.eu/ τώρα!