Με… λίφτινγκ στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, όμως πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη έχει το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία με στόχο την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τους Πειραιώτες σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη. 

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί κατά πάσα πιθανότητα ο Χουτεσιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Ανδρούτσο, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Ντίας και τον Μασούρα στα πλάγια. Ο Χασάν και ο Σολδάνο θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο. 

Είναι σημαντικό πως οι Πειραιώτες θα παίξουν με πέντε μεταγραφές τους απέναντι στη Λαμία, ενώ στην αποστολή μετέχουν και τρεις παίκτες από την ομάδα Νέων του συλλόγου. 

Στην αποστολή επίσης συμμετέχουν οι Λοντίγκιν, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Μαρτίνς, Σισέ, Ξενιτίδης, Γκερέρο και Βοΐλης.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης