Ναταλία Γερμανού: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

H Ναταλία Γερμανού το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και έδωσε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη μιλώντας για όλα!

Μέσα από ένα απολαυστικό παιχνίδι ερωτήσεων «Το έχω κάνει - Δεν το έχω κάνει» η Ναταλία Γερμανού απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παρουσιαστών αποκαλύπτοντας όλα όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι τώρα.

Στην ερώτηση για το αν έχει δώσει τους ίδιους στίχους σε δυο συνθέτες, η παρουσιάστρια και στιχουργός παραδέχθηκε ότι όντως έχει συμβεί, όταν έδωσε τους στίχους ενός τραγουδιού στη Μαντώ και έπειτα από επτά χρόνια έδωσε τους ίδιους στίχους στους Antique!

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην εποχή που ζητούσε δανεικά από τον τότε σύντροφό της Θάνο Καλλίρη, καθώς όπως είπε χιουμοριστικά «Ήμουν πάρα πολύ μικρότερή του, με περνούσε τρία ή τέσσερα χρόνια! Εκείνος ήταν ήδη φτασμένος τραγουδιστής, έβγαζε πάρα πολλά λεφτά, εγώ το καημένο δούλευα σε ένα περιοδικό και έκανα κάτι μεταφράσεις και στο τέλος του μήνα επειδή ήμουν σκορποχέρα του έλεγα “περισσεύει κάνα φράγκο Θείο;”».
Αποκάλυψε μάλιστα πως τής έχει συμβεί και το αντίθετο, δηλαδή να της ζητήσει κάποιος σύντροφός της δανεικά, όμως όπως εξήγησε, «το ποσό ήταν πέραν του δέοντως μεγάλο και επειδή δεν ήταν σύντροφος ζωής, δεν προχώρησα στη δανειοδότηση. Δεν μου το ζήτησε για κάτι σοβαρό».

Η ίδια απάντησε και στα όσα είχε σχολιάσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη σχετικά με το ότι στην αρχή δεν τη συμπαθούσε κανείς από την παρέα του «Καλύτερα δε Γίνεται» με την ίδια να εξηγεί πως «όταν ήταν στο Survivor δεν ήμουν φιλικά προσκείμενη απέναντί της, ποτέ δεν την είχα βρίσει στο Twitter, απλώς είχα εκφραστεί ειρωνικά κάποιες φορές. Όταν όμως τη γνώρισα είπα ότι είναι καλύτερα να δίνεις την ευκαιρία στον άλλον να τον γνωρίσεις καλά και μετά να τον κρίνεις. Είναι ακόμα παρεξηγημένη από κάποιους και είναι και ο αγαπημένος μου “στόχος” όταν μιλάμε για απιστία και σχέσεις».


Τέλος, άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για την προηγούμενη επαγγελματική της στέγη, το Epsilon αλλά και τα τέσσερα χρόνια που δούλεψε εκεί. «Οι συνθήκες μπορεί να μην ήταν ιδανικές από την άποψη ότι ήταν ένα κανάλι που ίσως δεν είχε τις δυνατότητες της παραγωγής, εγώ όμως σαν Ναταλία θα ήμουν άδικη αν έλεγα ότι μου φέρθηκαν σκάρτα ή δεν με πλήρωσαν στην ώρα μου. Πέρασα 4 χρονιές στο Epsilon, τα οποία τα πέρασα και δύσκολα αλλά και διδακτικά, δεν πετάω τίποτα και κρατάω όλα όσα έπρεπε να μάθω εκεί. Αλλά είμαι ευτυχής που επέστρεψα. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο» τόνισε.
 

Διαβάστε επίσης