Λεβέντης για Μεγαλοοικονόμου: Eφυγε επειδή δεν διόρισα την κόρη της

04/02/2019 | 13:27

Απάντηση στη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον ΑΝΤ1, για όσα υποστήριξε η βουλευτής την Κυριακή, καταγγέλλοντας ότι της ζήτησε να μην παραιτηθεί, καθώς η Ένωση Κεντρώων θα έχανε μία έδρα, δεδομένου ότι ο επιλαχών Γιάννης Καλλιάνος, είχε ήδη προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία.

«Ο Τσίπρας να μιλήσει με την κυρία, η οποία είναι η Νο 151 βουλευτής που στηρίζει την Κυβέρνηση του, με αυτόν να κάνει ντιμπέιτ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου του ζητούσε να την κάνει αντιπρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και να τις διαθέσει θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, προκειμένου να διορίσει την κόρη της, με τον Πρόεδρο του κόμματος να της απαντά αρνητικά.

«Δεν την ήξερα την κυρία πριν την βάλω στις λίστες. Ήρθε με μια εικόνα της Παναγίας στα χέρια, 15 ημέρες πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια κι έτσι μπήκε στις λίστες» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, προσθέτοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάει την υπόθεση στον Εισαγγελέα, η πρώην βουλευτής του κόμματος του.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, πρέπει να υπάρξει ρύθμιση, ώστε οι έδρες βουλευτών που παραιτούνται να επιστρέφονται στο κόμμα με το οποίο εκλέγονται, ώστε να μην αλλοιώνεται η λαϊκή ετυμηγορία. 

«Τώρα που προέκυψε η συζήτηση να εξαγοράζονται βουλευτές, να μετακινούνται, να αποφασίζουν αλλιώς, πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις για τις βουλευτικές έδρες», ανέφερε ο κ. Λεβέντης, λέγοντας ότι «αν η διαφορά συνίσταται στο να διατηρεί το κόμμα όσα προνόμια ο λαός «δίνει» με την ψήφο του, θα το υπερψηφίσουμε». Σημείωσε επίσης, ότι «ο κ. Βούτσης προτείνει να διαλύεται η ΚΟ, να γινόμαστε ανεξάρτητοι βουλευτές, αλλά να μας παρέχονται τα «εφόδια», αυτό δεν θα το δεχθούμε, θα απόσχουμε από την ψηφοφορία».

«Υπάρχουν παρακμιακά φαινόμενα, πώς να το κάνουμε; Όμως, ειδικά σε νέα κόμματα, με αδοκίμαστου ανθρώπους, αυτό είναι κάπου φυσιολογικό», ανέφερε ο κ. Λεβέντης, κατηγορώντας για μεγάλο ηθικό αδίκημα τον Πρόεδρο του κόμματος που δέχεται τους «αποστάτες», λέγοντας ότι ακούει κι αυτός όσα λέγονται περί ανταλλαγμάτων.

Ο κ. Λεβέντης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου «διότι με τις πλάτες του στην Κυβέρνηση, ήρθε η Συμφωνία των Πρεσπών», αλλά και κατά των Τσίπρα και Μητσοτάκη, που του «πήραν βουλευτές». Ερωτηθείς για την θέση του κόμματος σε ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά του Νίκου Βούτη, απάντησε ότι δεν θα την στηρίξει.

Επίσης, είπε ότι σύμφωνα με κρυφή δημοσκόπηση του κόμματος του, η Ένωση Κεντρώων έχει ποσοστό 4,5%, ενώ προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά 7 μονάδων.

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ