Πάτρα: Τους “εμπόδιζαν” τα κολονάκια και …τα έσπασαν – ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η εικόνα που αντίκρισαν το πρωί του Σαββάτου κάτοκοι και διερχόμενοι στη συμβολή του πεζόδρομου της Κανάρη με την Δημητρίου Υψηλάντου στην Πάτρα.

kolonakia1.jpg

Τα τσιμεντένια κολονάκια που έχουν τοθετηθεί στο σημείο, που εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων, ήταν κατεστραμμένα.

Μάλιστα το ένα από αυτά είχαν καταφέρει να το ξεκολήσουν από τη βάση του. Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ανάλογο περιστατικό. 

kolonakia_0.jpg

Υπενθυμίζεται πως ο πεζόδρομος της Κανάρη, έχει μετατραπεί σε χώρο στάθμευσης οχημάτων και μάλιστα έχουν καταγραφεί και ατυχήματα με θύματα πεζούς. Παρά τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ του tempo24.news, φαίνεται πως τόσο η ασυδοσία οδηγών συνεχίζεται, όσο και εκείνων που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και ξεσπούν καταστρέφοντας δημόσια περιουσία. 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο