Πάτρα: Σήμερα η επίσημη ανακοίνωση στήριξης Παπαδημάτου από Μητσοτάκη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ

Συνάντηση με τους Βουλευτές, Πολιτευτές, Αυτοδιοικητικούς και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, θα έχει σήμερα το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα βρεθεί στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η συνάντηση παρουσία Μητσοτάκη, σηματοδοτεί την επίσημη ανακοίνωση της στήριξης του Νίκου Παπαδημάτου, ως υποψηφίου Δημάρχου της Πάτρας. 

Νίκος Παπαδημάτος: Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων - Η πρώτη δήλωση μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Όπως είχε γράψει το tempo24.new, ο πρώην Αχαιός Βουλευτής και Ιατρός Νίκος Παπαδημάτος, επιλέγει από τα κεντρικά όργανα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως το πρόσωπο που συγκεντρώνει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις και τα χαρακτηριστηκά για να διεκδικήσει το Δήμο της Πάτρας και εντός της εβδομάδας, θα υπήρχε και επίσημη ανακοίνωση στήριξης δια στόματος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Πάτρα - Οριστικό: Ο Νίκος Παπαδημάτος υποψήφιος Δήμαρχος με τη στήριξη της Ν.Δ

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί στις 8.30 το βράδυ, στο περιθώριο της εκδήλωσης μνημης που θα πραγματοποιηθεί απόψε  στον Πολυχώρο Royal, για τη συμπλήρωση ενός  χρόνου από το θάνατο του ιδρυτή και ιστορικού της εκδότη, Χρήστου Ι. Χριστόπουλου, η «ΓΝΩΜΗ».

Διαβάστε επίσης