Πάμε στοίχημα ότι δεν ξέρεις πως πρέπει να χρησιμοποιείς το μωβ σαμπουάν…

Ο σωστός τρόπος θα κάνει όλη τη διαφορά

Το μωβ σαμπουάν είναι σωτήριο και δεν λείπει σχεδόν από κανένα μπάνιο ξανθιάς. Εμείς το λατρεύουμε και δεν κάνουμε χωρίς αυτό.

Σε περίπτωση που δεν ξέρεις όμως το κάνει θα φρεσκάρουμε τη μνήμη σου. Το μωβ σαμπουάν εξουδετερώνει τις κιτρινίλες στα ξανθά και τα λευκά μαλλιά. Καθώς βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του χρωματικού φάσματος, μπορεί και απομακρύνει το κιτρίνισμα που είναι ο φόβος και ο τρόμος των ξανθιών κοριτσιών. Πως το χρησιμοποιείς όμως.

Μία φορά την εβδομάδα (ή και περισσότερο), το βάζεις στα χέρια σου και σαπουνίζεις καλά-καλά το κεφάλι σου. Έπειτα ξεβγάζεις και τέλος. ΟΧΙ φίλη! Αν το χρησιμοποιείς έτσι δεν του επιτρέπεις να κάνει τη δουλεία που πρέπει. Σύμφωνα με τον κομμωτή της Lady Gaga, πρέπει να το περνάς απευθείας στο κεφάλι, να κάνεις λίγο μασάζ ώσπου να πάει παντού, να περιμένεις ένα λεπτό και μετά να κάνεις αφρό.

Ναι και εμείς πάθαμε ένα μικρό σοκ! Πρέπει να το κάνεις αυτό γιατί μόνο έτσι δίνεις τη δυνατότητα στο σαμπουάν σου να εξουδετερώσει αποτελεσματικά τις κιτρινίλες, ιδιαίτερα αν έχεις λευκά ή πλατινέ μαλλιά που κιτρινίζουν περισσότερο. Την επόμενη φορά που θα λουστείς λοιπόν, μην κάνεις το λάθος…

https://www.instagram.com/p/BtEjillgpeM/?utm_source=ig_web_button_share_...

Διαβάστε επίσης