Τουρκικά ΜΜΕ: «Υπάρχει συμφωνία της Γαλατάσαραϊ με τον Μήτρογλου»

Επίσημη «κρούση» στη Μαρσέιγ για τον Κώστα Μήτρογλου έκανε η Γαλατάσαραϊ και στην Τουρκία κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και τον παίκτη, για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τους Γάλλους.
Τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή θα ολοκληρωθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο και μάλιστα τη σχετική είδηση αναπαράγουν και τα γαλλικά μέσα.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η «Fanatik», έχουν ξεπεραστεί και τα τελευταία εμπόδια για τη μετακίνηση του Έλληνα διεθνούς επιθετικού στη «τσιμ μπομ», με τη «hurriyet» να επισημαίνει από την πλευρά της ότι η Γαλατασαράι θέλει τον Μήτρογλου για τους επόμενους πέντε μήνες, προωθώντας και το ενδεχόμενο δανεισμού του για 1,5 χρόνο.
Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα η τουρκική ομάδα θα καλύψει το μηνιαία μισθό του παίκτη, ύψους 300.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται και υψηλό μπόνους.
Το συμβόλαιο του πρώην στράικερ του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ λήγει το 2021, με τον παίκτη την τρέχουσα σεζόν να μετράει με τους Μασσαλούς 19 συμμετοχές και τρία γκολ.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ