Αχαΐα: Δεκάδες μυστικά ραντεβού “γαλάζιων στελεχών” με αντιπάλους του Νεκτάριου Φαρμάκη-Παράωρα και μακριά από τα “φώτα” της δημοσιότητας “λοξή” στήριξη με “λόγους τιμής”

Δεκάδες ραντεβού στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τόσο με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Σπηλιόπουλο, όσο και με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα  έχουν καταγραφεί το τελευταίο δίμηνο.

Σύμφωνα με πηροφορίες, πρόκειται για στελέχη του κόμματος στην Αχαΐα που παρά τις μυστικές επαφές που διατηρούν με τους αντιπάλους του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, παράλληλα εμφανίζονται σε εκδηλώσεις του επίσημου υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας.

Η κινητικότητα αυτή έχει καταγραφεί και έχει διαρρεύσει στην Κεντρική Διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας αφενός εκνευρισμό, αφετέρου προβληματισμό για το κατά πόσο η υποψηφιότητα Φαρμάκη είναι δυνατό να συσπειρώσει τις δυνάμεις του γαλάζιου “στρατοπέδου” στην Αχαΐα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι τα στελέχη που έχουν ήδη συναντηθεί με άλλους υποψήφιους κινούνται χωρίς “τυμπανοκρουσίες”, με σκοπό να ενισχύσουν υπόγεια τις συγκεκριμένες υποψηφιότητες.

Στον αντίποδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Νεκτάριος Φαρμάκης, επιχειρώντας προφανώς να κλείσει τη “σρόφιγγα” των διαρροών, το τελευταίο διάστημα περιοδεύει σε Τοπικές Επιτροπές της ΝΔ και εμφανίζεται “πυκνά” στα “γαλάζια” πολιτικά γραφεία, επιδιώκοντας να έχει άμεση επαφή με στελέχη του κόμματος.

Ωστόσο, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα φανεί αν η συγκεκριμένη προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα, δεδομένου οτι οι διαρροές φαίνεται οτι έχουν “σφραγιστεί” και με “λόγους τιμής” συνεργασίας με άλλα ψηφοδέλτια.

Νίκος Α. Σύφαντος

 

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου