Αχαΐα: Δεκάδες μυστικά ραντεβού "γαλάζιων στελεχών" με αντιπάλους του Νεκτάριου Φαρμάκη-Παράωρα και μακριά από τα "φώτα" της δημοσιότητας "λοξή" στήριξη με "λόγους τιμής"

Με Απ. Κατσιφάρα και Κώστα Σπηλιόπουλο

Δεκάδες ραντεβού στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τόσο με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Σπηλιόπουλο, όσο και με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα  έχουν καταγραφεί το τελευταίο δίμηνο.

Σύμφωνα με πηροφορίες, πρόκειται για στελέχη του κόμματος στην Αχαΐα που παρά τις μυστικές επαφές που διατηρούν με τους αντιπάλους του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, παράλληλα εμφανίζονται σε εκδηλώσεις του επίσημου υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας.

Η κινητικότητα αυτή έχει καταγραφεί και έχει διαρρεύσει στην Κεντρική Διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας αφενός εκνευρισμό, αφετέρου προβληματισμό για το κατά πόσο η υποψηφιότητα Φαρμάκη είναι δυνατό να συσπειρώσει τις δυνάμεις του γαλάζιου "στρατοπέδου" στην Αχαΐα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι τα στελέχη που έχουν ήδη συναντηθεί με άλλους υποψήφιους κινούνται χωρίς "τυμπανοκρουσίες", με σκοπό να ενισχύσουν υπόγεια τις συγκεκριμένες υποψηφιότητες.

Στον αντίποδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  Νεκτάριος Φαρμάκης, επιχειρώντας προφανώς να κλείσει τη "σρόφιγγα" των διαρροών, το τελευταίο διάστημα περιοδεύει σε Τοπικές Επιτροπές της ΝΔ και εμφανίζεται "πυκνά" στα "γαλάζια" πολιτικά γραφεία, επιδιώκοντας να έχει άμεση επαφή με στελέχη του κόμματος.

Ωστόσο, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα φανεί αν η συγκεκριμένη προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα, δεδομένου οτι οι διαρροές φαίνεται οτι έχουν "σφραγιστεί" και με "λόγους τιμής" συνεργασίας με άλλα ψηφοδέλτια.

Νίκος Α. Σύφαντος

 

Διαβάστε επίσης