Νοσοκομείο Ρίου: Κρίσιμες ώρες για το 2χρονο κοριτσάκι - Όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα

Παρασυρθηκε από αυτοκίνητο στην παραλία Πατρών
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το μόλις δυο ετών κοριτσάκι, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομέιο Πατρών στο Ρίο "Παναγία η Βοήθεια", έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά την παράσυρση του από Ι.Χ αυτοκίνητο. 

Πάτρα: Παράσυρση 3χρονου κοριτσιού στην Ακτή Δυμαίων - Βρίσκεται διασωληνωμένο στο Ρίο σε πολύ σοβαρή κατάσταση -ΝΕΟΤΕΡΑ

Η κατάσταση του κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή, με τους γιατρούς να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν.

Ο τραυματισμός της 2χρονης, συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Παραλία Πατρών, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news οδηγούσε 49χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε το κοριτσάκι, που φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο ταχείας κυκλοφορίας μόνο του!

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το παιδί αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας διεκομίσθη στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου. 

Συμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι μένει πολύ κοντά στο σημείο που συνέβη το ατύχημα και κινείτο μόνο του στο οδόστρωμα σε μια προσπάθεια να διασχίσει το δρόμο. 

"Είναι συχνό φαινόμενο μωρά παιδιά να περνούν το δρόμο μόνα τους σε αυτό το σημείο" λένε στο Tempo24.news κάτοικοι της περιοχής. 

 

Διαβάστε επίσης