Συνέχεια σήμερα στη δίκη Αμβρόσιου για ομοφοβικά σχόλια κατά των ομοφυλόφιλων

Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και την απαγγελία της Εισαγγελικής πρότασης, θα συνεχιστεί σήμερα στις 10 το πρωί, μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας, η δίκη του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου.

Ο Μητροποίτης δικάζεται για την υπόθεση της στοχοποίησης ομοφυλόφιλων, σε κείμενο που είχε δημοσιεύσει στο προσωπικό του ιστολόγιο. 

Την περασμένη Τετάρτη εντός και εκτός της αίθουσας είχε συγκεντρωθεί ομάδα υποστηρικτών των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, οι οποίοι κατέφθασαν στο Αίγιο με λεωφορεία.

Στο δικαστικό μέγαρο Αιγίου προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας βρέθηκε και ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος, ενώ για να στηρίξουν τον κ. Αμβρόσιο στο δικαστήριο έδωσαν το παρόν οι Μητροπολίτες Πειραιά, Ηλείας και Γόρτυνος. 

«Κουνιέστε στο δρόμο;» -Οσα ομοφοβικά ακούστηκαν στη δίκη του Αμβροσίου στο Αίγιο – Διέκοψε για τη Δευτέρα το δικαστήριο

 

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς