Γιατί ο Πάνος Καμμένος έκανε ασφυκτικό πρέσινγκ στο Νίκο Νικολόπουλο και ειδική αναφορά στην ομιλία του στη Βουλή!

Σε ασφυκτικό πρέσινγκ έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες ο Πάνος Καμμένος στον αχαιό βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο. 

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσπαθεί να παραμείνει το κόμμα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, καθώς παρότι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έχει πει πως θα υποβάλει την παραίτησή του το πρόβλημα δεν λύνεται!

Σημειώνεται ότι με βάση τον Κανονισμό της Βουλής δεν αρκεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα να έχει πέντε βουλευτές αλλά πρέπει και οι πέντε να είναι εκλεγμένοι από το ίδιο ψηφοδέλτιο. Έτσι, εάν ο κ. Παπαχριστόπουλος παραιτηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί ο Τέρενς Κουίκ, στον οποίο πηγαίνει η έδρα, οι ΑΝΕΛ δεν πληρούν το παραπάνω κριτήριο, καθώς ο κ. Φωκάς έχει εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων.

Λύση για τον κ. Καμμένο θα μπορούσε να είναι ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος είχε εκλεγεί με το ίδιο ψηφοδέλτιο, καθώς το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος είχε συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ στις εκλογές. Γι' αυτό και ο κ. Καμμένος έκανε ειδική αναφορά στον βουλευτή Αχαΐας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή την Πέμπτη.

Ωστόσο, ο κ. Νικολόπουλος αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο κατηγορηματικά. ¨ηδη έχει δηλώσει πως δεν προσχωρεί σε κανένα κόμμα και θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρών.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" , με δηλώσεις του Νίκου Νικολόπουλου 

 

Διαβάστε επίσης