Στρώστε χειμωνιάτικα το κρεβάτι σας με επώνυμα παπλώματα και κουβέρτες!

Τον χειμώνα το υπνοδωμάτιο έχει ανάγκη από περισσότερη ζέστη και θαλπωρή! Το κατάλληλο χαλί και τα χειμωνιάτικα σκεπάσματα θα κάνουν τη διαφορά και θα στήσουν ένα ζεστό σκηνικό για να είστε άνετοι τις ώρες της ξεκούρασής σας.

Επιλέξαμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ μερικά από τα καλύτερα παπλώματα και λευκά είδη για το υπνοδωμάτιο που διακρίνονται για την απαλότητα, την ζεστασιά και την αντοχή τους στον χρόνο και τις φθορές.

Δείτε παρακάτω τα προϊόντα επιλεγμένα από ΚΕΝΤΙΑ και GUY LAROCHE!

Πάπλωμα REGULAR πουπουλένιο Υ/Δ, GUY LAROCHE

Το πουπουλένιο πάπλωμα είναι η καλύτερη επένδυση σε ότι αφορά τον ύπνο, αν δεν είστε αλλεργικοί στα πούπουλα, δεδομένου ότι μπορεί να κρατήσει ακόμα και δέκα χρόνια με καλή συντήρηση. Για να είναι ελαφρύ και παράλληλα ζεστό ένα πουπουλένιο πάπλωμα πρέπει να περιέχει όσο περισσότερο πούπουλο γίνεται, ιδιαιτέρως χήνας που είναι το πιο ποιοτικό.

Το Regular πάπλωμα με πούπουλο και φτεράκι χήνας, σε διαστάσεις 220Χ240 γίνεται δικό σας σε προσφορά με δώρο την θήκη φύλαξης. Δείτε περισσότερα με ένα κλικ.

Μάλλινη κουβέρτα ΚΕΝΤΙΑ

Η μάλλινη κουβέρτα της ΚΕΝΤΙΑ θα κρατήσει το σώμα σας σε μία σταθερή θερμοκρασία τον χειμώνα με τον πιο υγιεινό τρόπο, αφού λόγω του στατικού ηλεκτρισμού απωθεί τα ακάρεα. Απορροφά τον ιδρώτα στον ύπνο και μπορεί να κρατήσει μέχρι και 15 χρόνια αν την συντηρείτε και την προσέχετε. Βρείτε την εύκολα και γρήγορα.

Σετ σεντόνια JULIET CREAM από 100% βαμβάκι

Ένα από τα αγαπημένα σετ σεντόνια της Guy Laroche που πολλοί έχουν στο σπίτι τους, με ένα μοναδικό ρομαντικό μοτίβο που θα δώσει χαρά και αισιοδοξία στο δωμάτιό σας. Το σετ μπορείτε να το βρείτε σε προσφορά από εδώ μαζί με τις μαξιλαροθήκες.

Μπείτε τώρα στο online κατάστημα katoikein.com και βρείτε χιλιάδες κωδικούς σε λευκά είδη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ασφαλείς συναλλαγές και άμεση αποστολή προϊόντων στον χώρο σας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ