4+1 σημάδια ότι το αυτοκίνητό σας χρειάζεται καινούργια ανταλλακτικά

Ακόμα κι αν είστε από εκείνους τους οδηγούς που τηρούν ευλαβικά τα service του αυτοκινήτου, μπορεί να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα και να χρειάζεστε αλλαγές σε διάφορα ανταλλακτικά ώστε να αντιμετωπίσετε κάποια βλάβη αφενός και αφετέρου να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου.

Ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια για το αν το αυτοκίνητό σας χρειάζεται κάποιο ανταλλακτικό;

Χαλασμένο αμορτισέρ

Θα το καταλάβετε αν το αυτοκίνητό σας φρενάρει απότομα, αν δεν ανταποκρίνεται στο τιμόνι, αν παίρνει μεγάλη κλίση στις στροφές ή αν το αυτοκίνητο συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα μετά από έναν ανώμαλο δρόμο.

Πρόβλημα στην μπαταρία

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι το αυτοκίνητο δεν ξεκινάει όταν στρίβετε την μίζα. Επιπλέον τα φωτά μπορεί να είναι ασθενή και κατά την εκκίνηση του οχήματος να ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος.

Χάλασε το δίσκο-πλατό

Σας προειδοποιεί με πεντάλ συμπλέκτη να είναι σκληρό ή με δυσκολία εναλλαγής ταχυτήτων.

Χάλασαν τα τακάκια

Όταν χαλάνε τα τακάκια πατάτε το πεντάλ του φρένου και ακούτε θόρυβο ή παρατηρείται έντονες δονήσεις στο τιμόνι. Επιπλέον μπορεί οι ζάντες να συγκεντρώνουν μεγάλη ποσότητα από μαύρη σκόνη.

Βλάβη στην αντλία βενζίνης

Με αυτό το πρόβλημα, το αυτοκίνητο δύσκολα θα πάρει μπροστά. Επίσης το ρελαντί είναι ασταθές με κρύο κινητήρα.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα filippoupolitis.gr θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά αυτοκινήτου που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Για παράδειγμα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Skoda Fabia & Octavia είναι από τα πιο δημοφιλή και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Για παράδειγμα ο γνήσιος μεταχειρισμένος κινητήρας  Skoda Fabia-Octavia-Roomster-Rapid-Superb-Yeti 1600cc έχει χαμηλό κόστος και μπορείτε να τον παραγγείλετε online, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όλα τα προϊόντα άνω των 100 ευρώ εντός Αττικής παραδίδονται δωρεάν. Επιπλέον μαζί με κάθε αγορά σας δίδεται εγγύηση για κάθε ανταλλακτικό και τέλος έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε με κάρτα, αντικαταβολή και μετρητά και τραπεζική κατάθεση.

Περισσότερα ανταλλακτικά για Skoda Fabia-Octavia, βρείτε στο filippoupolitis.gr.