Φράγμα υπερχείλισε κι έπνιξε 30 ανθρώπους στην Ινδονησία

24/01/2019 | 12:38

Τουλάχιστον τριάντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ινδονησία, είκοσι πέντε αγνοούνται και χιλιάδες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους μετά την υπερχείλιση φράγματος.

Η υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών της χώρας έχει στήσει προσωρινά καταφύγια για τους πολίτες που έχουν μείνει άστεγοι, καθώς το νερό έχει φτάσει σε ύψος το ένα μέτρο στην περιοχή Μακασάρ του Νότιου Σουλαουέζι.

«Μέχρι στιγμής έχουμε ανασύρει 30 ανθρώπους, που είχαν χάσει τη ζωή τους στο νερό ή στη λάσπη, από τις κατολισθήσεις, όταν υπερχείλισε το φράγμα Μπίλι-μπίλι» δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Αυτοκινητόδρομος της περιοχής έκλεισε, με αποτέλεσμα οι αρχές να μεταφέρουν στην περιοχή ανθρωπιστική βοήθεια από αέρος.

Σοβιετικό διαστημόπλοιο έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό μετά από 53 χρόνια σε τροχιά

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Αποδόμηση του διοικητικού κράτους

Ρόδος: Χωρίς τις αισθήσεις του 28χρονος εργάτης από το Αγρίνιο που καταπλακώθηκε από χώματα

«The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: “Μπουμπούκια” οι 4 συλληφθέντες – Βρέθηκε οπλοστάσιο – Ο ένας πήγε να τραυματίσει αστυνομικούς για να διαφύγει

Γουόριορς – Τίμπεργουλφς 97-102: Προβάδισμα στη Μινεσότα – Μείωσαν οι Σέλτικς ΒΙΝΤΕΟ