Βγήκε από την "καραντίνα" η Δυτική Αχαΐα! "Καθαρή" η περιοχή από την ελονοσία μπορεί να αιμοδοτήσει μετά από τρία χρόνια

ενημέρωση από το ππνπ

Τη θυμάστε αυτή την πινακίδα; Είχε αναστατώσει ολόκληρη την περιοχή της δυτικής Αχαΐας και θορυβήσει αρκετό κόσμο. Τα κρούσματα αρκετά για μπει σε «καραντίνα». Μετά από τρία χρόνια λοιπόν, η περιοχή αυτή βγαίνει από την «καραντίνα». 

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από τρία χρόνια καραντίνας το Λάππα μπορεί να αιμοδοτήσει», μας ενημερώνει το ΔΣ του συλλόγου Γυναικών Λάππα «Μελισσάνθη».

Τα μέλη του συλλόγου, ενημερώθηκαν αρμοδίως και επισήμως από τη διευθύντρια του κέντρου αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ΄τι η περιοχή πλέον είναι «καθαρή» και μπορούν να γίνουν εθελοντικές αιμοδοσίες. Φυσικά, μετά την είδηση αυτή, οι γυναίκες της «Μελισσάνθης» δεν έχασαν ευκαιρία. Άλλωστε η προσφορά στον συνάνθρωπο, είναι το ζητούμενο του συλλόγου.

«Πρέπει να αναφέρουμε ότι στα τρία χρόνια που εμείς δεν αιμοδοτούσαμε, όσες φορές ζητήσαμε αίμα για τους συνανθρώπους μας δεν μας αρνήθηκαν ποτέ και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Αυτή την εποχή, όπως μας επισήμαναν, υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα, για αυτό και εμείς όπως πάντα θέλοντας να σταθούμε δίπλα στον συνάνθρωπό μας διοργανώνουμε αιμοδοσία την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου από τις 9:30 έως τις 13:00 στο χώρο του ιατρείου Λάππα. Σας περιμένουμε όλους να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν μετά από τρία χρόνια. Να δώσουμε 10 λεπτά από το χρόνο μας και να σώσουμε μια ζωή», μας ενημερώνουν.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ