Επιχείρηση διάσωσης Ταϊλανδού 318 κιλών - ΒΙΝΤΕΟ

αφέθηκε στη λαιμαργία του από την ηλικία των 8 ετών

Ένας άνδρας πάνω από 300 κιλά χρειάστηκε τη βοήθεια γειτόνων αλλά και διασωστών για να βγει από το σπίτι του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Thongchai Jamjang, 26 ετών, το Prachuap Khiri Khan της νότιας Ταϊλάνδης, αφέθηκε στη λαιμαργία του από την ηλικία των 8 ετών.

Η μητέρα του αρχικά «δεν σκέφτηκε ότι υπήρχε πρόβλημα» μέχρι που πριν από ένα μήνα άρχισε να υποφέρει από προβλήματα αναπνοής και ξαφνικά έχασε την όρεξή του.

Όταν ειδικοί διασώστες νοσηλευτές κλήθηκαν στο σπίτι, βρήκαν τον Thongchai να κείτεται γυμνός σε ένα βρώμικο στρώμα ζυγίζει πάνω από 318 kg.

Χρειάστηκε η συμβολή πυροσβεστών και γειτόνων για να μεταφερθεί ο παχύσαρκος Thongchai από το σπίτι του, πρώτα σε μια βάρκα και στη συνέχεια σε ένα φορτηγάκι. Ήταν πολύ χοντρός για να φορέσει ρούχα και έπρεπε να τον σκεπάσουν με μια κουβέρτα.

Ο Thongchai έχει τώρα εισαχθεί στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί ελπίζουν να σταθεροποιήσουν την υγεία του προτού προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση γαστρικού μανικιού.

Ένας διάσωσης, ο Phukit Phokawat, δήλωσε ότι ο άνθρωπος ήταν σε «σοβαρή κατάσταση. Προφανώς είχε δυσκολία στην αναπνοή, και το οξυγόνο του αίματος ήταν σε συγκλονιστικά χαμηλό επίπεδο. Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να του δώσουμε οξυγόνο ενώ τον περιμέναμε να φτάσει στο νοσοκομείο».

Συγγενείς του ανέφεραν ότι μένοντας στο σπίτι δίπλα στη θάλασσα, έδινε τη δυνατότητα στον Thongchai να έχει πάντα εύκολη πρόσβαση σε μια άφθονη ποικιλία θαλασσινών εδεσμάτων.

Το βίντεο καταγράφηκε στις 16 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ