Πάτρα - ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Οργανωτικής των Παράκτιων Μεσογειακών - Ο Θόδωρος Μενεγής μίλησε στο tempo24.news - Τί είπε για τους αγώνες

ποιος θα τον αντικαταστήσει

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για την παραίτηση του Θόδωρου Μενεγή από την προεδρία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που θα γίνουν στην Πάτρα.

Το tempo24.news, μίλησε μαζί του. Ο κ. Μενεγής επιβεβαίωσε την πληροφορία, αναφέροντας ότι η επιστολή παραίτησης βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο γραφείο του υπουργού Γ. Βασιλειάδη, ο οποίος έκανε δεκτή την παραίτηση του προέδρου.

Σε ότι αφορά τους λόγους της παραίτησης, ο κ. Μενεγής είπε ότι είναι καθαρά προσωπικοί, τονίζοντας ότι οι αγώνες θα γίνουν κανονικά στην Πάτρα, όπως αρχικά ορίζει το σχέδιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, νέος πρόεδρος θα οριστεί ο πρώην δικαστικός Φώτης Σαραντόπουλος, ενώ αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση απο το υπουργείο. 

------------

Ραγδαίες φαίνονταοι οι εξελίξεις σε ότι αφορά τους παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019, οι οποίοι ορίστηκαν να γίνουν στην Πάτρα. 

Η διεξαγωγή των αγώνων, έχει ανατεθεί από τη ΔΕΜΑ στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι αποχωρεί ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Θόδωρος Μενεγής.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε.

Διαβάστε επίσης