"Ασημακόπουλος": Μοναδικές προσφορές σε όλα τα προϊόντα! Στη μισή τιμή τα χειροποίητα χαλιά - Προλάβετε μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου!

σε μειωμένη τιμή και τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής

Μόνο για ένα μήνα! Προλάβετε, μοναδικές προσφορές από την γνωστή και αγαπημένη για την ποιότητα, Πατρινή επιχείρηση "Ασημακόπουλος" στην Πλατεία Γεωργίου Α9.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης θέλοντας να ευχαριστήσουν τους φίλους και καταναλωτές, που επιλέγουν εδώ και χρόνια την ποιότητα "Ασημακόπουλος", προχωρούν σε γενναίες προσφορές σε όλα τα προϊόντα μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου! 

Όλα τα υπέροχα χειροποίητα χαλιά, θα τα βρείτε στη μισή τιμή (50%), ενώ σε μειωμένη τιμή από 40% εως και 70% τα μοναδικά κομμάτια της υπόλοιπης συλλογής. 

Επίσης, στο κατάστημα "Ασημακόπουλος" θα βρείτε μεγάλες προσφορές σε υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, ριχτάρια και διακοσμητικά μαξιλάρια!

Η ταυτότημα της επιχείρησης 

Η επιχείρηση Ασημακόπουλος Χρήστος Α.Ε. ξεκίνησε το 1946 με την κατασκευή χειροποίητων κιλιμιών. Αργότερα, επεκτάθηκε στο εμπόριο με την αντιπροσώπευση της «Ανατόλια».

Σήμερα, η επιχείρηση εισάγει και εμπορεύεται χειροποίητα χαλιά από όλα τα μέρη του κόσμου. Ταξιδεύοντας στις χώρες τις Ανατολής προσπαθούμε ανάμεσα σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων, να βρούμε τις καλύτερες ποιότητες και τα ωραιότερα σχέδια προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Ειδικευομαστε στην επένδυση επαγγελματικών χώρων, ναών, πλοίων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. 

Γιατί εμάς

Στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, η μεγάλη ποικιλια σε μοναδικά σχέδια και χρώματα και πάνω απ’ όλα, οι καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Πάτρα και οι έμπειροι επαγγελματιές του είδους θα σας προτέινουν τα καταλληλότερα προϊόντα για τις ανάγκες της οικίας και της επιχείρησής σας.

 

Διαβάστε επίσης