Με καρκίνο στον εγκέφαλο διεγνώσθη πρώην κουνελάκι του Playboy

Κέρι Πάρκερ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SUN

Μάχη με τον καρκίνο δίνει το πρώην κουνελάκι του Playboy αλλά και πρώην Μις Μεγάλη Βρετανία Κέρι Πάρκερ. Η γυναίκα διεγνώσθη με καρκίνο στον εγκέφαλο το 2013 και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί ο όγκος.

Δύο χρόνια μετά της είπαν ότι πλέον γλίτωσε από τον καρκίνο και ήταν όλα καθαρά. Πλέον όμως ο εφιάλτης επέστρεψε και η μορφή καρκίνου δεν μπορεί να χειρουργηθεί. Οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει να κάνει έξι κύκλους με χημειοθεραπείες και να υποβληθεί επί ένα έτος σε ακτινοθεραπεία.

Ωστόσο, εκείνη από φόβο για τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και προκειμένου να σώσει την καριέρα της, αποφάσισε να κάνει θεραπεία με κάνναβη. Οι γιατροί της έδωσαν περιθώριο οκτώ εβδομάδων για να επιδράσει η θεραπευτική αγωγή που επέλεξε προτού προβούν σε πιο δραστική αγωγή. Μάλιστα, βρήκε και μία κλινική στις ΗΠΑ όπου η θεραπεία θα επιφέρει όσο το δυνατόν λιγότερες παρενέργειες.

Η Βρετανίδα καλλονή ανέφερε ότι προτιμούσε να πάει φυλακή πέντε χρόνια παρά να υποβληθεί σε 12 χημειοθεραπείες. "Είναι η μόνη ευκαιρία που έχω για να ζήσω" λέει η Κέρι Πάρκερ, που ζούσε στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ για τον οποίο έλεγε ότι τους φερόταν σαν να ήταν ο παππούς τους.

"Δεν θέλω να πέσουν τα μαλλιά μου ούτε το πρόσωπό μου να καεί από την ακτινοθεραπεία. Προπονούμαι καθημερινά, έχω ένα πρακτορείο μοντέλων και μία επιχείρηση με διατροφικά προϊόντα. Δεν θέλω ο καρκίνος να επηρεάζει τη ζωή μου" ανέφερε το πρώην μοντέλο.

 

Διαβάστε επίσης