Στα "μαύρα" το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας, ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις - Πόνος και θλίψη σε μαθητές και γονείς για τον ξαφνικό χαμό της Ελένης Μαζαράκη - Αύριο η κηδεία της 55χρονης

στα Βραχνέικα

Στα "μαύρα" σήμερα το 3ο δημοτικό σχολείο της Κάτω Αχαΐας.

Πάτρα: Πένθος για τον Ανδρέα Μαζαράκη - "Έφυγε" η αδελφή του

"Πάγωσαν" μαθητές και γονείς από τη θλιβερή είδηση του ξαφνικού θανάτου της Ελένης Μαζαράκη, διευθύντριας του σχολείου τους. 

Η 55χρονη, "έφυγε" αιφνίδια από τη ζωή, όπως γράψαμε το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος την εκπαιδευτική κοινότητα, την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους.

Το σοκ και η θλίψη μεγάλη για την απώλεια, ενός ανθρώπου, ακέραιου, ευγενικού και ιδιαιτέρως αγαπητού στη σχολική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Η Ελένη Μαζαράκη ήταν αδελφή του προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη, ο οποίος έγραψε:

Ανδρέας Μαζαράκης: "Είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά..." - Το συγκινητικό μήνυμα του προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας για την απώλεια της αδελφής του

«Είναι κάποια στιγμή που νοιώθεις σαν,

να σου ξεριζώνουν την καρδιά,
να φεύγει η γη κάτω απ’ τα πόδια σου,
να στροβιλίζεσαι ασταμάτητα στο κενό.
Κι ακόμα χειρότερα…»

Τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου και το σύνολο των δασκάλων, είναι συγκλονισμένοι. "Σήμερα θρηνούμε... κλαίμε όλοι...η απώλεια είναι μεγάλη", μας μετέφερε, εμφανώς συγκινημένη η πρόεδρος του συλλόγου Γεωργία Λαλιώτη.

Το σχολείο και ο σύλλογος, ακυρώνει όλες του τις εκδηλώσεις και τη συμμετοχή του στο καρναβάλι. Είναι το ελάχιστον που μπορούν, όπως μας είπαν, να κάνουν, στη μνήμη της Ελένης Μαζαράκη που αποτελούσε μια εξαίρετη προσωπικότητα με ήθος και ευγένεια. 

Η κηδεία της 55χρονης θα γίνει αύριο στις 4μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στα Βραχνέικα. 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ