Διαλύει το πολυκομματικό ΚΙΝΑΛ η Φώφη -Τελεσίγραφο σε ΔΗΜΑΡ-Παπανδρέου

21/01/2019 | 12:12

Σε νέα ρότα βάζει το Κίνημα Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά, ρίχνοντας ταυτόχρονα το γάντι στον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και σε όσα στελέχη της ΔΗΜΑΡ την υποστηρίζουν, μετά τη διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου ο οποίος αποφάσισε να ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΔΗΜΑΡ και ΚΙΔΗΣΟ να βάλουν λουκέτο

Απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ είναι στο επερχόμενο έκτακτο Συνέδριο του κόμματος -που θα γίνει τον Μάρτιο- να μπει τέλος στον πολυκομματικό χαρακτήρα του ΚΙΝΑΛ: με άλλα λόγια, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου να βάλουν λουκέτο στα προσωπικά τους κόμματα και να συνταχθούν στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ που παραμένει πλειοψηφία.

Τα μηνύματα και τις αποφάσεις θα ανακοινώσει σήμερα η Φώφη Γεννηματά, στην έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, στις 13.30, στη Βουλή.

Λίγο πριν από τις εκλογές λοιπόν, αν δεν τους προλάβουν οι εξελίξεις, η Φώφη Γεννηματά και το επιτελείο της προχωρούν στην διάλυση της πολυκομματικής μορφής του Κινήματος Αλλαγής και προχωρούν στον Ενιαίο Φορέα. Θέμα αλλαγής ονόματος δεν τίθεται, όπως έσπευσαν να προτείνουν ορισμένοι παλαιοπασόκοι.

Το Συνέδριο, που θα λάβει χώρα στα τέλη Μαρτίου μαζί με την κεντρική εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, θα είναι ανοιχτό σε όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν από τη ΔΗΜΑΡ και το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών.

Πηγή:  iefimerida.gr 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης