Νοσοκομείου Ρίου: Σήμερα η νεκροψία στη σορό του πιλότου Παναγιώτη Κεφάλα

Αναγνωρίστηκε από τη σύζυγό του στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Με την εύρεση του μονοκινήτηριου διθέσιου αεροσκάφους, στο οποίο βρέθηκε και ο 47χρονος χειριστής του Παναγιώτης Κεφαλάς, ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή "Καβουρότρυπα", όπου το αεροπλάνο κατέπεσε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

Η σορός του 47χρονου μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοομείο Μεσολογγίου, όπου εκεί η σύζυγος του τον αναγνώρισε  και στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία η Βοήθεια".

Τη Δευτέρα αναμένεται να γινει η νεκροψία - νεκροτομία, για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του. 

Τραγικό τέλος: Βρέθηκε η σορός του άτυχου πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά

Η σορός του χειριστή εντοπίστηκε από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού μέσα στο αεροσκάφος και στην συνέχεια ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Μεσολόγγι.

Ο Παναγιώτης Κεφάλας καταγόταν από τα Ιωάννινα και είναι κάτοικος Πατρών. Εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη. Υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου. Επίσης, ήταν μέλος εθελοντικής ομάδας πιλότων, που επιτηρούν σε δάση, για πυρκαγιές, την καλοκαιρινή περίοδο. Ήταν παντρεμένος, με δυο παιδιά, σε γυμνάσιο και δημοτικό.

Το αεροσκάφος, την μοιραία Τετάρτη, έκανε την πτήση από Πάτρα προς Μεσολόγγι.

Διαβάστε επίσης