Πατρινοί στην Αθήνα για το σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!- Αναχώρησαν 18 πούλμαν με σημαίες και συνθήματα- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΝΕΟΤΕΡΟ: 18 πούλμαν αναχώρησαν συνολικά από την Αχαϊα για το συλλαλητήριο της Αθήνας.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Έξι πούλμαν αναχώρησαν πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 και από το Αίγιο.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Τέσσερα  πούλμαν με 230 άτομα έφυγαν για Αθήνα από την ενορία Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.

 

 

 

 

ΝΕΟΤΕΡΟ: Πούλμαν αναχώρησαν πριν από λίγο και από την ενορία του Απόστολου Παύλου.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πέντε πούλμαν αναχώρησαν πριν από λίγο από το κέντρο της Πάτρας. Πρόκειται για μελη της Χριστιανικής Εστίας.

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πολλά λεωφορεία αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα για την Αθήνα , προκειμένου πατρινοί να μετάσχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Συγκεκριμένα το σωματείο «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» Πατρών, θα δώσει διοργανώνοντας μετάβαση με λεωφορείο την Κυριακή 20 Ιανουαρίου  2019 και ώρα 10.15  πμ  (αυστηρά !!!) ,  από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Ενώ λεωφορεία θα αναχωρήσουν και από την Κορίνθου παραλαμβάνοντας μέλη της Χριστιανικής Εστίας Πατρών.

Παράλληλα η Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώσε πως την ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου που διοργανώνεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 2μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος για το θέμα της Μακεδονίας, θα διαθέσει λεωφορεία για τη δωρεάν μεταφορά όσων θελήσουν να συμμετέχουν σε αυτό.

 Τόπος επιβιβάσεως: Οδός Κανελλοπούλου (πλησίον Δ.Ο.Υ. Αιγίου).
  Ώρα επιβιβάσεως: 10.45π.μ.

 Ώρα αναχωρήσεως (αυστηρά): 11π.μ.

Προετοιμασίες

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό στην Αθήνα μπαίνοντας στην τελική ευθεία των προετοιμασιών.

Κομβικό ρόλο στην κινητοποίηση παίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δεκάδες χιλιάδες χρήστες να έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται ή ότι θα συμμετάσχουν και με τους διοργανωτές να προβλέπουν σε ανακοίνωσή τους ότι θα είναι το ογκωδέστερο που έγινε ποτέ.

Όπως έγινε γνωστό, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και δήμοι της περιοχής θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα γίνει στην Αθήνα, ενώ στο συλλαλητήριο θα εκπροσωπηθεί και η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.

Το συλλαλητήριο διοργανώνει η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», η οποία είχε πραγματοποιήσει και τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ