Συγκρούστηκαν στον αέρα δύο ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη

18/01/2019 | 11:17

Δύο ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-34 συγκρούστηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης στην περιοχή της Άπω Ανατολής, δήλωσε την Παρασκευή το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, προσθέτοντας ότι οι χειριστές κατάφεραν να εκτιναχθούν και αναζητούνται. Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ο ένας από τους πιλότους εντοπίστηκε ήδη.

«Στις 18 Ιανουαρίου, 08:07 ώρα Μόσχας, δύο αεροσκάφη Su-34 της Πολεμικής Αεροπορίας Άπω Ανατολής ήρθαν σε επαφή στον αέρα ενώ εκτελούσαν ελιγμούς κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης πάνω από τα νερά της Θάλασσας της Ιαπωνίας, 35 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή», ανέφερε το υπουργείο.

«Το πλήρωμα εκτινάχθηκε. Το An-12 και δύο ελικόπτερα Mi-8 των δυνάμεων διάσωσης αναζητούν τους πιλότους στην περιοχή. Τα αεροσκάφη έκαναν ελιγμούς δίχως πυρομαχικά» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: RT

 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος