Πάτρα: Ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο ...μουσικά η ομαδική έκθεση "Το δένδρο" στο "Πολύεδρο"

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου που τελειώνει η έκθεση "το Δέντρο", στη 1 το μεσημέρι, με αφορμή την έκθεση, ζωγράφοι, ποιητές και φίλοι, θα διαβάσουν ποιήματα με θέμα "το Δέντρο". Την ανθολόγηση έχει κάνει ο ποιητής Αντώνης Ελευθεριώτης.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και θα τραγουδήσουν η Ελένη Αντωνίου, φωνή και ο Νικόλας Καλατζής κιθάρα, από το Πατραϊκό Ωδείο.
Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστεί το βίντεο του Κωνσταντίνου Τσιτσίγκου, “Into the fox” το οποίο έχει πάρει στοιχεία από την ποιητική συλλογή "αλεπού στον αυτοκινητόδρομο" του Χαρίλαου Νικολαΐδη (Εκδόσεις Μελάνι) . Η αλεπού γεννημένη από το δέντρο, σύμβολο της φύσης, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο και παρατηρεί τον κόσμο του με τα δικά της μάτια.

Θα εκτεθούν επίσης έργα παιδιών με θέμα "το Δέντρο", που δημιούργησαν μαθητές των εικαστικών-ζωγράφων, Μαίρης Κολοκυθά και Δήμητρας Παπαθεοδώρου αλλά και από τα εργαστήρια που οργάνωσε το Πολύεδρο κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Στην έκθεση που ξεκίνησε έναν μήνα πριν συμμετέχουν με ζωγραφικά έργα οι: Καλοκύρη Ελένη, Καμπάνης Μάρκος, Κολοκυθά Μαίρη, Κολοκυθάς Βασίλης, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Νικοπούλου Ηρώ, Παπαδουλή Αφροδίτη, Ραμμόπουλος Βασίλης, Ράμμος Κωνσταντίνος, Σταθόπουλος Παναγιώτης, Σταματοπούλου Βίκυ, Συλίκου Κωνσταντίνα, Χατζηλάκου Βίκυ, Χριστοπούλου Κατερίνα και ο γλύπτης Παναγιωτίδης Άγγελος.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ