Βόλεϊ: Στους «8» του CEV Cup ο Ολυμπιακός

 

Άλλη μια επιτυχία πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία προκρίθηκε στα προημιτελικά του CEV Cup ξεπερνώντας το εμπόδιο της τουρκικής BBSK, την οποία νίκησε και στο Ρέντη με 3-1 σετ (22-5, 26-24, 25-22, 25-19)

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη τους με 3-1 στην Πόλη χρειάζονταν δύο σετ στον επαναληπτικό του Ρέντη για να σφραγίσουν το εισιτήριο για τις «8» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και παρότι, βρέθηκαν πίσω με 0-1, ανέτρεψαν την κατάσταση και προκρίθηκαν. 

Έτσι το ευρωπαϊκό ταξίδι των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί, με επόμενη στάση τη Βουλγαρία, όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπουργκάς στοχεύοντας να βρεθούν στα ημιτελικά.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το διάστημα 28-30 Ιανουαρίου εκτός έδρας και ο επαναληπτικός, που θα κρίνει το εισιτήριο για τους «4» του CEV Cup, στο «Μελίνα Μερκούρη», μεταξύ 12 και 14 Φεβρουαρίου.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Τοντόρ Αλεξίεφ, που ήταν πρώτος σκόρερ με 24 πόντους και 59% στην επίθεση, ενώ τον ακολούθησαν με 12 πόντους ο Γκάβιν Σμιτ και με 11 ο Μάρκους Μπέμε.