Η "κουζίνα της Ντίνας": Κάτι νέο μύρισε στην Τριών Ναυάρχων

στον πεζοδρομο μεταξύ κανακαρη και καραϊσκακη

Το σπιτικό φαγητό με άριστης ποιότητας υλικά, η δική μας κουζίνα και η καθημερινή ευκολία της οικογένειας, έχει πλέον ένα όνομα. «Η κουζίνα της Ντίνας».

«Η κουζίνα της Ντίνας», βρίσκεται στον πεζόδρομο της Τριών Ναύαρχων 74-76 στην Πάτρα, μεταξύ Κανακάρη και Καραϊσκάκη.

Πρόκειται, για έναν ζεστό χώρο με γαστριμαργικές απολαύσεις σε προσιτές τιμές.

Όπως ακριβώς έχουμε μάθει, το σπιτικό φαγητό με την εγγύηση της ποιότητας και των αγνών υλικών, το βρίσκουμε στην «Κουζίνα της Ντίνας», ανοιχτό από το μεσημέρι έχω το βράδυ.

Εκτός από το μενού του καταλόγου, η «Κουζίνα της Ντίνας», θα έχει ετοιμάσει για εσάς, δύο με τρία μαγειρευτά φαγητά, όπως αρνί λαδορίγανη, κότσι χοιρινό με πατάτες, αρνί στη γάστρα με κρέμα γιαουρτιού, κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, σπεντζοφάι, μπεκρή μεζέ, ψαρονέφρι με μανιτάρια, κοτόπουλο κρασάτο με χρωματιστές πιπεριές και άλλα.

Μην ξεχνάμε ότι στην «Κουζίνα της Ντίνας», θα βρείτε απολαυστικές ποικιλίες κρεατικών, για μπύρα και κρασί, αλλά και θαλασσινούς μεζέδες. Από τη σπιτική κουζίνα του, επίσης, θα βρείτε μοναδικές πίτες με χειροποίητο με φύλλο!

 

Το γνωστό κατάστημα διαθέτει, επίσης, αίθουσα 50 ατόμων για εκδηλώσεις, οι οποίες φυσικά, «απογειώνονται» με τις σπιτικές γεύσεις που προσφέρονται στους καλεσμένους σας!

Πέραν των προσιτών τιμών, η «Κουζίνα της Ντίνας» έχει και προσφορές για τις παρέες των φοιτητών.

Το φαγητό στο σπίτι σας

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο 2610 317193, θα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας, για οποιοδήποτε φαγητό της αρεσκείας σας, το οποίο θα παραλάβετε ζεστό και φρέσκο από την «Κουζίνα της Ντίνας», κατευθείαν στο τραπέζι σας. Μπορείτε να καλέσετε από την προηγούμενη ημέρα, ώστε να το παραλάβετε την επομένη το μεσημέρι μετά τη δουλειά σας. Ή ακόμη και αυθημερόν! Εξαρτάται, φυσικά, από το φαγητό!

Βρείτε μας και στο facebook στην σελίδα μας Η κουζίνα της Ντίνας

Διαβάστε επίσης