Πτώση αεροσκάφους: Τι βρήκε πλωτό του λιμενικού - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή

κορυφώνεται η αγωνιά για τον Παναγιώτη Κεφαλά.

Κάθισμα του μονοκινητήριου αεροπλάνου, σύφμωνα με πληροφορίες του tempo24.news, εντόπισε πλήρωμα πλωτού σκάφους του Λιμενικού που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, που κατέπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Μεσολόγγι ανάμεσα στο Κρυονέρι και στις εκβολές του Εύηνου Ποταμού, στην θέση Καβουρότρυπα.

Τo εύρημα εντοπίστηκε περίπου στις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ένα πρόκειται για το κάθισμα του χειριστή ή του συγκυβερνήτη.

Σταμάτησαν οι έρευνες για το αεροσκάφος - Ούτε οι βατραχάνθρωποι δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν- Αγωνία για την τύχη του πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά - ΝΕΟΤΕΡΑ

5_0.jpg

Την ίδια ώρα το θρίλερ για τη τύχη του Παναγιώτη Κεφαλά, πιλότου του μονοκινήτηριου,  κορυφώνεται. Η σύζυγος του από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στη Αερολέσχη Μεσολογγίουι, απ' όπου το μονοκινήτηριο απογειώθηκε με κατεύθυνση την Πάτρα. 

Ποιος είναι ο πιλότος του αεροσκάφους που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μεσολογγίου - ΦΩΤΟ

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, άρχισαν και πάλι οι έρευνες, με τη συμμετοχή Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ). Οι βατραχάνθρωποι πραγματοποιούν και σήμερα εξειδικευμένες έρευνες στο σημείο για τη συλλογή πειστηρίων και τον εντοπισμό του ατόμου.

ereynes-620x420_0.jpg

Ο Παναγιώτης Κεφαλάς, είναι πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, μηχανικός, πρόσφατα συνταξιούχος και καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Μεσολογγίου Βασίλης Πρεβεζάνος μιλώντας στο newsit.gr είπε: «Το αεροσκάφος είναι μονοκινητήριο, “υπερελαφρό” είναι ο τύπος του. Από τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής και από μαρτυρίες ατόμων που τον είδαν να φεύγει, υπήρχε ένας επιβαίνων.

Έφυγε από την Αερολέσχη Μεσολογγίου με προορισμό την Πάτρα και θα επέστρεφε. Το αεροπλάνο του δεν ανήκε στην Αερολέσχη Μεσολογγίου, είναι ιδιωτικό και το φιλοξενούσαμε εδώ".

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ