Έτσι «έκλεισε» Ζιλ Ντίας ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία σημαντική μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο είναι ο Ολυμπιακός. 

Η Μονακό έκανε πίσω, βλέποντας την επιθυμία του Ζιλ Ντίας να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών και σύντομα (ίσως και σήμερα) αναμένεται ο Πορτογάλος εξτρέμ να έρθει στην Ελλάδα για τα τυπικά. 

Οι Γάλλοι δεν προχώρησαν το πλάνο τους για την επιστροφή του 22χρονου άσου, ο οποίος έπαιζε στη Νότιγχαμ Φόρεστ ως δανεικός και ήθελε εξαρχής να μετακομίσει στην Αθήνα. 

Ρόλο φυσικά στην υπόθεση, όπως σας ενημέρωσε από χθες στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, έπαιξε και ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. 

Ο Ζιλ Ντίας είναι ένας παίκτης που ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς θεωρεί ότι θα δώσει άλλη δυναμική στην επίθεση του Ολυμπιακού, θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει στα αριστερά (ως αριστεροπόδαρο εξτρέμ) ή με το άλλο πόδι στα δεξιά, όπως συνηθίζει να κάνει αρκετές φορές ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Ο νεαρός άσος έχει εμπειρία από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αφού πρόπερσι είχε 39 συμμετοχές στη Ρίο Άβε, 28 στη Φιορεντίνα (και μία με τη Μονακό) και φέτος 23 με τη Νότιγχαμ.

Διαβάστε επίσης