Η απίστευτη ατάκα της Ζενεβιέβ σε όσους της ζητάνε να βγάλουν selfies!

H Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν είναι μια συμβατική περίπτωση.

 Δεν της αρέσει να μιλάει για το παρελθόν, βαριέται εύκολα -γι’ αυτό και αλλάζει συνεχώς στιλ και μουσικά ακούσματα-, ενώ θεωρεί ότι το μεγαλύτερο κατόρθωμα είναι να είσαι ευτυχισμένος με τη δουλειά σου.
 Η Ζενεβιέβ μιλώντας στο περιοδικό InStyle παραδέχεται ότι ακόμη την τρομάζει όλο αυτό που έχει γίνει με το GNTM.

«Ότι έγινα viral μέσα από memes δεν ήταν κάτι προμελετημένο. Δεν την επιδίωξα ποτέ αυτή τη δημοσιότητα. Όταν ξεκινήσαμε τα επεισόδια, έπαθα σοκ με τη διάσταση που πήρε στα social media. Δεν είναι ότι κάνω κάποια διαφορετική δουλειά από αυτήν που έκανα ούτε άλλαξα χαρακτήρα, απλώς ο κασμάς τώρα έμαθε ποια είμαι. Και με τους φοιτητές μου την ίδια συμπεριφορά έχω. Ακόμη δουλεύω στο κέντρο, πηγαίνω στη δουλειά με το μετρό επειδή δεν μου αρέσει να οδηγώ και έχω μπει στη διαδικασία να το διαχειριστώ. Μου μιλάνε πλέον στο δρόμο και ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός. Οι μικρότερες ηλικίες μπαίνουν περισσότερο στη διαδικασία να μου μιλήσουν και να ζητήσουν να βγάλουμε μια selfie. Και τους ρωτάω «Είστε σίγουροι ότι θέλετε να βγάλετε με μένα;»».

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι σαν ημερολόγιο γιατί, όπως εξηγεί, μέχρι τώρα δεν είχε πολλούς followers.

«Δεν με ήξερε κανένας και ήμουν χαρούμενη με αυτό. Ωστόσο, με ενδιαφέρουν τα social media γιατί είναι ένας τρόπος να προωθούν τη δουλειά τους οι νέοι άνθρωποι. Τους προτρέπω να χρησιμοποιούντο τηλέφωνο τους, γιατί αν έχεις ένα κινητό και μια ραπτομηχανή, μπορείς να έχεις και πελατολόγιο. Για ένα νέο παιδί, που δεν έχει να πληρώσει ενοίκιο για να διαθέτει κατάστημα στο Κολωνάκι, είναι απίστευτο ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα e-shop μέσα από το τηλέφωνο του και ξαφνικά να ξεκινήσει μια μικρή καριέρα. Μπορείς να είσαι πλέον στο σπίτι σου στα Πετράλωνα και να έχεις πελάτισσα στο Αμβούργο. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι είσαι στην Ελλάδα. Είσαι στο κινητό σου», λέει η ίδια στο Instyle.

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης