Κατερίνα Ντούσκα: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision!

Ένα ρεπορτάζ για την Eurovision 2019 που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ παρουσίασε το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε.

Συγκεκριμένα αποκάλυψαν πως η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα είναι η Κατερίνα Ντούσκα, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ.

Η ομάδα της εκπομπής παρουσίασε κάποιες πληροφορίες για την ζωή της νεαρής τραγουδίστριας.

«Είχε προηγηθεί ένα πολυήμερο θρίλερ συζητήσεων στην ΕΡΤ με πολλά ονόματα από την νέα γενιά καλλιτεχνών. Η Μαριέττα Φαφούτη αποκαλύπτει στην εκπομπή ότι και το δικό της όνομα είχε συζητηθεί στην επιτροπή που συγκροτήθηκε στο κρατικό κανάλι “Εδώ και αρκετό καιρό είχαν την πληροφορία από διαφορετικές πηγές ότι το όνομα μου έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για την Eurovision. Όμως δεν δέχτηκα ποτέ κανένα επίσημο τηλεφώνημα από την ΕΡΤ.”, είπε η τραγουδίστρια. 

Το όνομα της Κατερίνα Ντούσκα έχει κλειδώσει και αναμένετε από στιγμή σε στιγμή να γίνει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ. Η Κατερίνα Ντούσκα είναι μία νεαρή τραγουδοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το διαδίκτυο. Το δισκογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 2015 με μία συλλογή αγγλόφωνων τραγουδιών. Το φθινόπωρο του 2018 συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά, στην εφηβεία επέστρεψε στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε τις λυκειακές της σπουδές, δίνοντας πανελλήνιες εξετάσεις. Μπήκε στη Νομική, που δεν ολοκλήρωσε γιατί αφιερώθηκε στην μουσική. Αποτελεί μέλος μίας νέα ομάδας καλλιτεχνών», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης