Ψαριανός: Δέχομαι κι εγώ απειλητικά μηνύματα - Είμαστε σε έναν ακήρυχτο εμφύλιο

Την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων και εναντίον του παρά το γεγονός ότι ο ίδιος διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών αποκάλυψε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός.

Περιοριζόμενος απλώς στο ότι δεν θα δώσει θετική ψήφο στη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Ψαριανός αποκάλυψε μηνύματα με απειλές πως θα βρεθεί σε χαντάκι αφήνοντας να εννοηθεί ότι γνωρίζει τον αποστολέα: “Υπάρχει ένας ηλίθιος Παγκρατιώτης. Έχω πάρει και εγώ μηνύματα ότι θα με βρούνε σε χαντάκι επειδή λένε ψηφίζω την συμφωνία των Πρεσπών ενώ έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν την ψηφίζω. Είναι τρισάθλιο φαινόμενο, το καταδικάζουμε όλοι με τον πιο ακραίο τρόπο, θλιβερό φαινόμενο και πρέπει να το σταματήσουμε τώρα όλοι εδώ. Είμαστε σ’ ένα ακήρυχτο εμφύλιο και θα σφαχτούμε όλοι εδώ και θα σκοτωθούμε πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Να σηκώσει πρώτα το χέρι του ο πρωθυπουργός και οι σύντροφοί του που ξεκίνησαν αυτή την αθλιότητα δείχνοντας και στοχοποιώντας ανθρώπους και τώρα κλαίνε για αυτές τις άθλιες αφίσες”, είπε ο κ. Ψαριανός.

Ο βουλευτής του Ποταμιού δεν δίστασε να πάρει θέση και κατά του συλαλλητηρίου της Κυριακής αλλά και για την πιθανότητα δημοψηφίσματος όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών.

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης