Σταμάτησαν οι έρευνες για το αεροσκάφος - Ούτε οι βατραχάνθρωποι δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν- Αγωνία για την τύχη του πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά - ΝΕΟΤΕΡΑ

ηταν μονος μεσα στο αεροσκάφος

ΝΕΟΤΕΡΑ18:00 Σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους. Ιδιώτες δύτες αλλά και οι ειδικά εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού βούτηξαν στο νερό αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το αεροσκάφος. 

Ο ψαράς που ειδοποίησε και το Λιμενικό την στιγμή του συμβάντος βοήθησε με το να υποδείξει το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ρέματα είναι τέτοια που μπορεί να έχουν μεταφέρει το αεροσκάφος σε πολύ μεγάλη απόσταση από το σημείο που έπεσε στη θάλασσα. 

Αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσουν εκ νέου την αναζητηση προκειμένου να βρεθεί ο πιλότος Παναγιώτης Κεφαλάς. 

Οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν ωστόσο ελπίζουν σε ένα θαύμα. 

17:30 Στο σημείο όπου κατέπεσε το αεροσκάφος έφτασαν οι βατραχάνθρωποι, ειδικά εκπαιδευμένοι του Λιμενικού. Πρίν από λίγα λεπτά βούτηξαν στο νερό και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους. 

Η νύχτα είναι εχθρός των ερευνών οι οποίες αναγκαστικά θα σταματήσουν σε λίγη ώρα. 

Η σύζυγος του πιλότου βρίσκεται στην Αερολέσχη Μεσολογγίου και περιμένει να μάθει νέα για τον άνδρα της. 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Βατραχάνθρωποι από την Αθήνα έρχονται στο Κρυονέρι με σκοπό να βοηθήσουν στις έρευνες εντοπισμού του διθέσιου αεροσκάφους που κατέληξε στην θάλασσα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί κηλίδες πετρελαίου οπότε οι έρευνες επικεντρώνονται σε εκείνο το σημείο. 

Πατρινός είναι ο πιλότος του δικηνητήριου αεροσκάφους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.gr ο Π.Κ. είναι μηχανικός που εργάζεται στην Πολεμική Αεροπορία.

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Μεσολογγίου Βασίλης Πρεβεζάνος μιλώντας στο newsit.gr είπε: «Το αεροσκάφος είναι μονοκινητήριο, “υπερελαφρό” είναι ο τύπος του. Από τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής και από μαρτυρίες ατόμων που τον είδαν να φεύγει,  υπήρχε ένας επιβαίνων. Έφυγε από την Αερολέσχη Μεσολογγίου με προορισμό την Πάτρα και θα επέστρεφε. Το αεροπλάνο του δεν ανήκε στην Αερολέσχη Μεσολογγίου, είναι ιδιωτικό και το φιλοξενούσαμε εδώ. Ο πιλότος είναι πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, μηχανικός, πρόσφατα συνταξιούχος και καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένος, έχει τουλάχιστον ένα μικρό παιδί,  κατοικεί στην Πάτρα».

Τις προσπάθειες εντοπισμού του αεροσκάφους συνδράμουν και κάτοικοι με ιδιωτικά καΐκια. Δείτε τι έρευνες που γίνονται αυτή την ώρα στο σημείο. 

 

 

 

 

Πτώση διθέσιου αεροσκάφους στο Μεσολόγγι στη θαλάσσια περιοχή Κρυονερίου - Ελικόπτερο έρευνας διάσωσης επιχειρεί στο σημείο - Άγνωστος ο αριθμός των επιβαινόντων - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Πηγη Βιντεο: nafpaktianews.gr

 

Διαβάστε επίσης