Αποκαλύψεις, κλάματα και αντιδράσεις στο σπίτι του Power Of Love - ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης και Αργυρώ παραδέχτηκαν ότι είχαν σχέση

«Ο κόσμος το’ χε τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι» ήταν ένα πράγμα η σχέση του Γιάννη Κοπιδάκη με την Αργυρώ Τσιοράνου. Κι ενώ όλοι μιλούσαν για τη σχέση που είχαν οι δυο τους στο παρελθόν κι ενώ στα social media γινόταν ο κακός χαμός, οι δύο παίκτες του Power Of Love επέμεναν ότι δεν είχαν τίποτε.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, αλλά κι εκείνη που έδειξε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του, δεν άφηναν πολλά περιθώρια στους δύο παίκτες.  Έτσι, η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι και ζήτησε απαντήσει και διευκρινήσεις από τους δύο παίκτες. (Η Αργυρώ έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι και συνδέθηκε μέσω Skype).

Και ο Γιάννης Κοπιδάκης για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι είχαν σχέση κι εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Το ήθελα πάρα πολύ σαν εμπειρία να έρθω εδώ. Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι το παρακολουθούσα όσο μπορούσα πέρυσι. Ζητώ ένα συγγνώμη από τους συμπαίκτες που μου δεν φάνηκα έτσι όπως έπρεπε να φανώ και να τους πω την αλήθεια εξαρχής. Με την Αργυρώ όντως είχαμε σχέση και είχαμε διακόψει περίπου 3 μήνες πριν το παιχνίδι. Όμως όταν ήρθα εδώ είχα στο μυαλό μου ότι δυο άνθρωποι πρέπει να γνωριστούν εδώ, εάν και εφόσον γνωρίζονται θα αποκλειστούν από το παιχνίδι. Οπότε εγώ κόμπλαρα πάρα πολύ, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω όσον αφορά πρώτα εμένα και δεύτερον αυτή την κοπέλα. Εγώ για αυτή την κοπέλα νιώθω πολλά πράγματα, νιώθω συναισθήματα που δεν έχω ξανανιώσει για άλλη. Την είδα εδώ και όντως θέλω να την ξαναδιεκδικήσω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου που δεν μπόρεσα να πω την αλήθεια από την αρχή για να μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια» αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και κάποιοι από τους παίκτες εξήγησαν ότι τους είχε κάνει εντύπωση η αντίδραση της Αργυρώς όταν είχε δει πρώτη φορά τον Γιάννη, που όντως έμοιαζε να μένει έκπληκτη.

Τα λόγια του Γιάννη συγκίνησαν τα κορίτσια του σπιτιού με τη Ζένια να βάζει τα κλάματα, ενώ λίγο ακόμη και ο παίκτης θα έκανε και τη Μαρία Μπακοδήμου να τα μπήξει από συγκίνηση.

Στη συνέχεια συνδέθηκαν με την Αργυρώ η οποία εξήγησε ότι τους μήνες που είχαν χωρίσει, δεν είχαν καμιά επικοινωνία και δεν γνώριζαν πως και οι δύο είχαν κάνει αίτηση για το παιχνίδι του Power of Love.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τα αγόρια και από τα κορίτσια γιατί όλο αυτό που έγινε δεν ήταν ωραίο και δε με τιμά σαν άνθρωπο γιατί είμαι πολύ ειλικρινής. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είχαμε χωρίσει με τον Γιάννη κάποιους μήνες πριν γιατί είχε γίνει ένας πάρα πολύ μεγάλος καβγάς μεταξύ μας».

Ωστόσο, τα δάκρυα συγκίνησης τα διαδέχτηκαν η γκρίνια και οι έντονες αντιδράσεις από τους συμπαίκτες, οι οποίοι υποστήριξαν πως είναι άδικο για τους υπόλοιπους να υπάρχει ένα «έτοιμο ζευγάρι».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης