Πάτρα: Απεργούν σήμερα Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί

αντιδρούν στο νομοσχέδιο για το σύστημα διορισμών - προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών

Στη σημερινή πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ συμμετέχει και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.

Απευθύνουν κάλεσμα σε ανακοίνωση τους "μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών - προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Συνεχίζουμε τον αγώνα - Απεργούμε όλοι στις 17/1

Όλοι στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του Κλάδου

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων μονίμων και αναπληρωτών στα συλλαλητήρια που έγιναν μέχρι τώρα στην Αθήνα, στην Πάτρα και σε άλλες πόλεις της χώρας μας. Καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών - προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών, που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με την ψυχή τους το δημόσιο σχολείο. Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μέχρι τελικής νίκης.

Συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση του Κλάδου μας και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου (σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019). 

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα μέλη του Δ.Σ. μέχρι την Τετάρτη 16/1 στις 2:00 μ.μ. Θα διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ λεωφορεία, για να μεταφερθούν οι συνάδελφοι στην Αθήνα την Πέμπτη 17/1 σε συνεργασία με την τοπική ΕΛΜΕ.
Καλούμε όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας την Πέμπτη 17/1 στις 10:30 π. μ. μαζί με τις ΕΛΜΕ Αχαΐας και την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για τους διορισμούς και τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών.
Διατρανώνουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην απαξίωση της προϋπηρεσίας και του βασικού πτυχίου των εκπαιδευτικών.
Απαιτούμε τον άμεσο διορισμό των εκπαιδευτικών, που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση.

Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ψήφισης οι κινητοποιήσεις θα μεταφερθούν αναλόγως.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ