Η Ρία Αντωνίου είναι το μοντέλο που κατηγορεί για βιασμό τον σύντροφό της

Σάλο στον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ έχει προκαλέσει η καταγγελία πασίγνωστου μοντέλου για βιασμό από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, πρόκειται για τη Ρία Αντωνίου, η οποία το πρωί της Δευτέρας πήγε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής και κατέθεσε μήνυση και αγωγή για βιασμό από τον σύντροφό της, που είναι γνωστός επιχειρηματίας.

Ο επιχειρηματίας που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα lifestyle περιοδικά με τον δεσμό του με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια απέφυγε τη σύλληψη μιας και έληξε το αυτόφωρο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσω των συνηγόρων του τη θέση του για την πολύ σοβαρή υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η κοπέλα έφερε σημάδια στο σώμα της που αποτελούν ενδείξεις για τη βασιμότητα της καταγγελίας της. Ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα περιληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του επιχειρηματία, μετά την έγκληση του μοντέλου. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 30χρονη κοπέλα κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας το περασμένο Σάββατο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε. Το μοντέλο, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το Σαββατοκύριακο κατέλυσε μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία και κοσμικό σε ξενοδοχείο στο κέντρο των Αθηνών προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία τον ερωτικού δεσμού τους, καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν μαζευτεί «μαύρα σύννεφα» στη σχέση τους.

Το πρωί της Κυριακής υπήρξε έντονος καβγάς, κατά τον οποίο το μοντέλο ζήτησε από τον επιχειρηματία να χωρίσουν. Τότε, για ακόμη μια φορά, όπως φέρεται να έχει υποστηρίξει η Ρία Αντωνίου, ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει, αλλά και πάλι αντιστάθηκε. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο επιχειρηματίας τη βίασε τη νύχτα της Κυριακής.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ