Πετάει "γάντι" στον Μητσοτάκη ο Καμμένος για την πρόταση μομφής - Δείχνει πρόθυμος

Πρόθυμος να στηρίξει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που θα καταθέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στο Star, υπό τον όρο ότι άμεσα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα δεσμευθεί πως δεν θα αποδεχθεί ποτέ συμφωνία για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία».

Ξεκαθάρισε πως η θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι για ονομασία χωρίς τον όρο «Μακεδονία», τονίζοντας πως και ο ελληνικός λαός τάσσεται υπέρ μίας τέτοιας λύσης. Δεσμεύτηκε επίσης να κάνει οτιδήποτε προβλέπεται συνταγματικά για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Αναφερόμενος στους βουλευτές των ΑΝΕΛ που φεύγουν από το κόμμα, τους κατηγόρησε ότι τον «πουλάνε», τόσο τον ίδιο όσο και αυτούς που τους ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Αναφέρθηκε ειδικά στην Έλενα Κουντουρά, και τον Βασίλη Κόκκαλη, διερωτώμενος αν αυτό είναι το λεγόμενο άνοιγμα της Αριστεράς. Εκτίμησε μάλιστα πως «οι άνθρωποι που πούλησαν εμένα, θα πουλήσουν και τον κ. Τσίπρα».

Σχολίασε εξάλλου ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πάντα ειλικρινής απέναντί του, όμως θεωρεί πως ο πρωθυπουργός είχε υποχρέωση να μην δώσει καρέκλα σε αυτούς που φεύγουν από το κόμμα του.

Ο ίδιος ανέφερε πως θα παλέψει για να μην υπάρξουν οι 151 βουλευτές που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, και έκανε λόγο για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία δεν τον είδαν ποτέ με καλό μάτι, σημειώνοντας όμως πως ο πρωθυπουργός δεν επηρεάζεται από αυτά τα στελέχη.

Διαβάστε επίσης