Φυλακές Κορυδαλλού: Ο ένας τον κρατούσε, ο άλλος τον κατέσφαζε!- Οι κάμερες "έχουν" το βίντεο της άγριας δολοφονίας του Άρμπερ Μπάκο

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας για την δολοφονία του Αρμπερ Μπάκο στις φυλακές Κορυδαλλού, ο οποίος είχε τραυματίσει 14 άτομα σε μπαρ στο Μικρολίμανο το 2014.

Ήταν κατηγορούμενος και για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου αλλά και ως ηθικός αυτουργός στην δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν του newsit.gr, ο άνθρωπος που τον σκότωσε, ήταν ο Αλβανός που σκότωσε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο! Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάκο είχε μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού από τον Δομοκό, καθώς αυτές τις μέρες ήταν προγραμματισμένη η δίκη για την δολοφονία του Ζαφειρόπουλου.

Οι δύο Αλβανοί φαίνεται πως καθισμένοι σε κάποιο πάγκο των φυλακών συζητούσαν μεταξύ τους για την δίκη. Μαζι τους ήταν και ένας Έλληνας, άσχετος με την υπόθεση.

Φαίνεται λοιπόν, πως σε κάποια φάση ο Έλληνας επιτέθηκε στον Μπάκο και τον ακινητοποίησε. Τότε ο άλλος Αλβανός κακοποιός άρχισε να τον χτυπά και να τον μαχαιρώνει, μέχρι τελικά να πέσει νεκρός.

Κατέγραψαν τα πάντα οι κάμερες

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν επίσης πως το περιστατικό είναι καταγεγραμμένο από τις κάμερες ασφαλείας στις φυλακές Κορυδαλλού, με την αστυνομία να σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του Αλβανού δολοφόνου, με βάση αυτό το υλικό.

Κατά πολλούς υπήρχε συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Αρμπερ Μπάκο. Όλα δείχνουν ότι η σημερινή αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού δεν ήταν τυχαία, αλλά μια οργανωμένη δολοφονία.

Ο Αρμπέρ Μπάκο ήταν γνωστός με τα ψευδώνυμα “Ταμτάκος” και “Μάικλ” τόσο στη φυλακή, όσο και τον υπόκοσμο. Από το 2009, όταν μπήκε φυλακή, είχε δείξει τον χαρακτήρα του, προσπαθώντας να δημιουργήσει μέσα στη φυλακή ομάδες, των οποίων θα ηγείτο ο ίδιος. Για το λόγο αυτό τον έδιωξαν από τον Κορυδαλλό και τον μετέφεραν στις φυλακές Τρικάλων, όπου έκανε τα ίδια και έτσι τον πήγαν στις φυλακές Δομοκού και τέλος στο Μαλανδρίνο, από όπου αποφυλακίστηκε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 31χρονος κακοποιός επιτέθηκε με καλάσνικοφ στο μαγαζί “Έτσι απλά Ελληνάδικο” στο Μικρολίμανο, τα ξημερώματα ενός Σαββάτου του Νοεμβρίου του 2014, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άνθρωποι.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ