Τουπάν: «Ήμασταν απογοητευτικοί με τη Ρεάλ και πρέπει να αντιδράσουμε στην Πάτρα»

Ο Αξέλ Τουπάν ενημέρωσε το blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Ολυμπιακός έκανε απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και πρέπει να βγάλει αντίδραση απέναντι στον Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γάλλος άσος:
Είναι μια πολύ μεγάλη εβδομάδα για εμάς αυτή που φτάνει στο τέλος της... Ουσιαστικά δώσαμε τρία παιχνίδια μέσα σε αυτό το διάστημα και έχουμε ένα τέταρτο μπροστά σας. Την Κυριακή πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση και επικρατήσαμε άνετα της ΑΕΚ.

Την Τρίτη κερδίσαμε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Μπασκόνια, μια πολύ καλή ομάδα που παλεύει για την είσοδό της στα πλέι οφ. Στο πρώτο μέρος του αγώνα δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά αντιδράσαμε πολύ καλά στο δεύτερο.

Ο Κώστας (Παπανικολάου) ήταν φοβερός και μας βοήθησε πάρα πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη. Μετά δυστυχώς χάσαμε στην Μαδρίτη. Η Ρεάλ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά εμείς ήμασταν λίγο απογοητευτικοί και χάσαμε.

Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε γρήγορα και και προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα. Έχουμε μόλις μια μέρα να προετοιμαστούμε. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση. Ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει στην έδρα του.

Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα, ειδικά όταν παίζεις μακριά από την έδρα σου, για τον επιπλέον λόγο ότι οι αντίπαλοί σου έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν για το ματς. Αυτό, όμως, είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει, έχουμε αντεπεξέλθει με επιτυχία στο παρελθόν και πιστεύω πως το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να κερδίσουμε αυτή την αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης