Που διασκέδασαν τα κορίτσια του My Style Rocks;

To My Style Rocks πλησιάζει στην τελική ευθεία και το άγχος μεγαλώνει για τις παίκτριες. Οι κριτές πλέον έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τις διαγωνιζόμενες σε σχέση με τις στιλιστικές τους επιλογές και τα concept που επιλέγουν να παρουσιάσουν. 

Όπως είναι φυσικό οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες καθώς πλησιάζουμε στην ανάδειξη της κοπέλας με το ωραιότερο στυλ. Τα περιθώρια στενεύουν και οι παίκτριες πρέπει να παρουσιάσουν εντυπωσιακά look για να καταφέρουν να παραμείνουν στο ριάλιτι μόδας και να διεκδικήσουν το στέμμα της βασίλισσας του στυλ.

Γι’ αυτό αυτές τις ημέρες τα κορίτσια του My Syle Rocks, που έχουν γίνει φίλες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αποφάσισαν να βγουν έξω και να ξεφύγουν λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Μια φωτογραφία από την έξοδό τους μας έδειξε η Κωνσταντίνα Σουλτάτη την Πέμπτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτησή της βλέπουμε την νεαρή fashion blogger να ποζάρει με τις συμπαίκτριές της Φωτεινή Τράκα, Ρόζα Κεντάλα και Μαρία Λέκκα. Απ’ ότι φαίνεται οι φίλες του My Style Rocks βρήκαν λίγο χρόνο για να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν.