Κατολίσθηση στο Μέγα Σπήλαιο - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία με τα μηχανήματα της Περιφέρειας - Σοκάρει η μαρτυρία οδηγών που έβλεπαν να ... "πέφτει" το βουνό! Ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς

στο σημείο και ο περιφερειάρχης

Μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επιχειρούν στην περιοχή του Μεγάλου Σπηλαίου όπου εξαιτίας κατολισθήσεων νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία όπως είχε γράψει το tempo24.news, αλλά πλέον αποκαταστάθηκε και διεξάγεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Κατολίσθηση κοντά στο Μέγα Σπήλαιο - Από θαύμα δεν είχαμε θύματα - "Δευτερόλεπτα πριν είχαν περάσει από το σημείο δύο φίλοι μου...το είδαν και τρόμαξαν", μαρτυρία στο tempo24.news

Επί τόπου βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Αχαΐας Παναγιώτη Φλωράτο, προκειμένου να συντονίσουν το έργο των συνεργείων, τα οποία παραμένουν στο σημείο.

Λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χιονοπτώσεων, συνιστάται προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο.