Πάτρα: Οι φωνές αλλοδαπού για βοήθεια, κινητοποίησαν τις αρχές – Δεν άνοιγε όμως την πόρτα του σπιτιού του…

Για μια ακόμα φορά ο αλλοδαπός που διαμένει στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα, έγινε αφορμή να κινητοποιηθεί η Αστυνομία. 

Όπως έχει γράψει στο παρελθόν το tempo24.news, ο συγκεκριμένος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Είναι προφανές ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αλλοδαπός καλούσε σε βοήθεια, με δυνατές φωνές. Περαστικοί άκουσαν τις φωνές του και κάλεσαν το ασθενοφόρο. 

 καλούσε σε βοήθεια ενώ ήταν στο σπίτι του, αλλά όταν πήγε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δεν άνοιγε την πόρτα του, χωρίς να εξηγεί το λόγο. Στο σημείο, έσπευσε και η Αστυνομία. Τελικά μετά από λίγη ώρα, ο άνδρας πείσθηκε να ανοίξει την πόρτα και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο νοσοκομείο. 

Αρκάς: Καλό μήνα
01/03/2026 | 07:11

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ