Ευθύμης Ζησάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του Κώστα Σπυρόπουλου

11/01/2019 | 19:48

Την πρώτη ανάρτηση, μετά την αντικατάστασή του από την παράσταση Toc-Toc από τον Νίκο Πολυδερόπουλο, αλλά και τις δηλώσεις του Κώστα Σπυρόπουλου, έκανε ο Ευθύμης Ζησάκης.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός, που χθες βρέθηκε στην επίσημη φωτογράφηση των διαγωνιζόμενων του Your Face Sounds Familiar, ανέβασε μια του φωτογραφία του στο Instagram. Το στιγμιότυπο προέρχεται από φωτογράφιση γνωστής εταιρίας ωστόσο η λεζάντα ήταν γεμάτη νόημα.

«Δεν είναι τίποτα να πεθάνεις. Είναι τρομακτικό να μην ζεις. Η υπομονή είναι το μυστικό όλων των θριάμβων».

Ευθύμης Ζησάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του Κώστα Σπυρόπουλου

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα