Πάτρα: Κοπή πίτας στη Διεύθυνση Οικονομικού - Δημοσιονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας - ΦΩΤΟ

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, τα στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικού - Δημοσιονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Παναγιώτη Μπράμου και του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, Δημήτρη Δριβίλα.

pic-kopi_pitas3.jpg

«Το 2018 ολοκληρώθηκε με 3.086 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που αφορούν μεταξύ άλλων εγκρίσεις έργων, χρηματοδοτήσεις και πληρωμές, 27 έργα ενταγμένα στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, 27 έργα που χρηματοδοτούνται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους και 39 ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα έργα, στα οποία συμμετέχει η Περιφέρεια ως εταίρος» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Παναγιώτης Μπράμος, κατά την τοποθέτησή του, κάνοντας έναν ενδεικτικό απολογισμό της οικονομικής δραστηριότητας της υπηρεσίας. Συνεχίζοντας συνεχάρη τα στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που εργάστηκαν αποτελεσματικά και τους ευχήθηκε για το νέο έτος υγεία και περισσότερες συλλογικές επιτυχίες.

pic-kopi_pitas2.jpg

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, Δημήτρης Δριβίλας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την πολιτική και τη διοικητική ηγεσία για ενίσχυση των υπηρεσιών με προσωπικό, τονίζοντας: «Με την επιμονή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, καταφέραμε την πρόσληψη υπαλλήλων μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, για την κάλυψη των κενών σε προσωπικό. Παράλληλα στο πλαίσιο της κινητικότητας έχουν ανοίξει 185 θέσεις προσωπικού και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, για τις οποίες έχουν ήδη υποβληθεί 280 αιτήσεις, γεγονός που δείχνει ότι ένας σημαντικός αριθμός δημοσίων υπαλλήλων προτιμά τις υπηρεσίες της Περιφέρειας μας». Καταλήγοντας ο κ. Δριβίλας μετέφερε τη διάθεση και τη βούληση του ίδιου του Περιφερειάρχη, η Περιφερειακή Αρχή να συνεχίσει να συνεργάζεται με τους εργαζόμενους και να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ