Μένει στην ΑΕΚ ο Ελντερ Λόπες

Στην ΑΕΚ θα... γεράσει ποδοσφαιρικά ο Έλντερ Λόπες, καθώς αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Πορτογάλος βρέθηκε σήμερα (8/1/2019) στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, επεκτείνοντας την παρουσία του στην ΑΕΚ και μετά τον Ιούνιο του 2019, όπως προέβλεπε το αρχικό συμβόλαιό του. Ο 30χρονος αριστερός φούλμπακ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λας Πάλμας το καλοκαίρι του 2017, βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο. Η επιστροφή του στην ενεργό δράση αναμένεται στα τέλη Μαρτίου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Έλντερ Λόπες ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 από τη Λας Πάλμας και ήταν από τα βασικά στελέχη της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Ελλάδας, της πρόκρισης στους 32 του UEFA Europa League, αλλά και της επιστροφής της ομάδας μας στους ομίλους του UEFA Champions League.

Συνολικά ο Πορτογάλος άσος μετρά 39 εμφανίσεις με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και δύο γκολ».

 

Διαβάστε επίσης