Πάτρα: Προσλήψεις για το Κέντρο Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών - Μέχρι τις 14 Ιανουαρίου

δειτε αναλυτικα

Η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εβδομήντα έξι (76) άτομα, κατηγορίας ΠΕ και ειδικότητας Οικονομολόγων και Νομικών, πλήρους απασχόλησης (δηλ. θα πρέπει να προβούν σε αναστολή εργασιών ατομικής επιχείρησης), στο πλαίσιο της Επιδοτούμενης Πράξης ΕΣΠΑ «Δράσεις ενίσχυσης του συντονισμού και της επικοινωνίας των μη εξυπηρετούμενων δανείων».

Το επιστημονικό προσωπικό που θα προσληφθεί θα απασχοληθεί σε δεκαέξι (16) Κέντρα Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών (Κ.Ε.Υ.Δ.), ανά την Επικράτεια, τα οποία είναι:

· Δήμος Ηλιούπολης

· Δήμος Αθηναίων

· Δήμος Ζωγράφου

· Δήμος Αμαρουσίου

· Δήμος Χαλανδρίου

· Δήμος Καλλιθέας

· Δήμος Φυλής

· Δήμος Πειραιώς

· Δήμος Παύλου Μελά

· Δήμος Σερρών

· Δήμος Κοζάνης

· Δήμος Λαρισαίων

· Δήμος Βόλου

· Δήμος Πατρέων

· Δήμος Αγρινίου

· Δήμος Χανίων

Στόχος της Γραμματείας είναι να προσλαβει, μεσω ΑΣΕΠ, 76 νομικους και οικονομολογους, για εργασία στα κατά τοπους Κεντρα Ενημερωσης και Υποστηριξης Δανειοληπτων. Εντός των επόμενων μηνών αναμένεται η έκδοση και νέας προκήρυξης, η οποία θα καλύπτει και τα υπόλοιπα 14 Κέντρα της χώρας.

Το κοστος τους καλυπτεται από το ΕΣΠΑ. Κατά την προσληψη θα υπογραφεται συμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποια θα εχει διαρκεια δώδεκα (12) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης για 2 επιπρόσθετα έτη, καθως και με ενδεχόμενη προσθετη παράταση για επιπλέον 1-2 έτη.

Προχθες δημοσιευτηκε από τον ΑΣΕΠ η σχετικη προκηρυξη. Οι αιτησεις ληγουν σε 10 ημερες, δηλ. στις 14/1/2019.

Διαβάστε επίσης