Αλ Ιτιχάντ«Δεν υπέγραψε ακόμα ο Πρίγιοβιτς, αλλά σύντομα θα λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ»

Στην αγκαλιά της Αλ Ιτιχάντ βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας να προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Σέρβο στράικερ.

Η ομάδα της Μέσης Ανατολής καταβάλει τα 10 εκατ. ευρώ που προβλέπονται από την ρήτρα του, ενώ για συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών προσφέρει στον 28χρονο φορ 25 εκατ. ευρώ.

Το συνολικό κόστος της μεταγραφής μαζί με τα μπόνους αναμένεται να αγγίξει τα 40 εκατ. ευρώ! Ποσό που προκαλεί ζάλη ακόμα και για τα δεδομένα της Σαουδικής Αραβίας

O υπεύθυνος επικοινωνίας της Ιτιχάντ, Χουσείν Ελ Σαρίφ μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr και αποκάλυψε την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ, ενώ υποστήριξε πως ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται ήδη στο Ντουμπάι και όχι στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

​Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της Αλ Ιτιχάντ, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ωστόσο εκφράζει την αισιοδοξία πως σύντομα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα λύσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και ακολούθως θα περάσει από ιατρικά στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

«Οι διαπραγματεύσεις μας για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνεχίζονται. Η Αλ Ιτιχάντ ελπίζει πως θα προσθέσει σύντομα στο δυναμικό της έναν ξεχωριστό παίκτη όπως είναι ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος θα αποτελέσει με την παρουσία του μια σημαντική προσθήκη για το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.

Όπως θα γνωρίζετε η Αλ Ιτιχάντ κατέκτησε το Ασιατικό Champions League δύο φορές και πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2005. Ο Πρίγιοβιτς σύντομα θα τερματίσει το συμβόλαιο του με την ομάδα που ανήκει και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην Αλ Ιτιχάντ. Μάλιστα βρίσκεται ήδη στο Ντουμπάι».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης