Χάκερς ζητούν λύτρα για να μην αποκαλύψουν ποιος ευθύνεται για την 11η Σεπτεμβρίου

Λέγονται Dark Overlord και εξάπτουν τη φαντασία με την απόλυτη θεωρία συνωμοσίας

Η ομάδα χάκερ Dark Overlord κυκλοφόρησε «κλειδιά» αποκωδικοποίησης για 650 αρχεία που ισχυρίζεται ότι σχετίζονται με την 11η Σεπτεμβρίου. Αν δεν πληρωθούν λύτρα, η ομάδα απειλεί με περισσότερες διαρροές που θα έχουν συντριπτικές συνέπειες για το «βαθύ κράτος των ΗΠΑ».

Η Dark Overlord απειλεί ότι θα αποκαλύψει ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, αφήνοντας υπόνοιες για εταιρίες όπως η Hiscox Syndicates Ltd, η Lloyds of London, και η Silverstein Properties.

Ο σωρός αυτών των εγγράφων είναι μόλις ένα τμήμα από τα 18.000 μυστικά ντοκουμέντα που σχετίζονται με την 11η Σεπτέμβρη του 2001 που θεωρείται ότι έχουν κλαπεί από ασφαλιστές, νομικές εταιρείες και κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως αναφέρει το RT.

«Η Hiscox Syndicates Ltd και η Lloyds of London είναι από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές. Ασφαλίζουν τα πάντα από μικρής αξίας αντικείμενα μέχρι και μεγάλες δομές, όπως το World Trade Center», αναφέρει η ομάδα σε μήνυμά της. «Αν είσαι ένας από τους δεκάδες δικηγορικούς συνεργάτες που συμμετείχαν στην υπόθεση ή ο πολιτικός που συμμετείχε ή ο δύναμη επιβολής νόμου που συμμετείχε στις έρευνες, η εταιρίας διαχείρισης ακινήτων, η τράπεζα επενδύσεων, ένας απλός πελάτης, ένας παγκόσμιος ασφαλιστής, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο mail και να ζητήσεις απόσυρση των εγγράφων. Για να γίνει, θα πρέπει να μας πληρώσεις».

Το συγκεκριμένο μήνυμα διαγράφηκε μετά από λίγες ημέρες, ωστόσο έχει φτιαχτεί λογαριασμός στα social media που φιλοξενεί αντίστοιχα μηνύματα.

«Θα δώσουμε πολλές απαντήσεις για τις θεωρίες της 9/11 μέσω των 18.000 μυστικών εγγράφων που διέρρευσαν από την Hiscox Syndicates Ltd και άλλες εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η Delta Airlines».

Η πρώτη μάλιστα, επιβεβαίωσε πως τον περασμένο Απρίλιο δέχθηκε κυβερνοεπίθεση μία νομική εταιρία που έχει αναλάβει υποθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ξεκαθαρίζοντας όμως οτι το σύστημά της, δεν επηρεάστηκε.

Πάντως το Twitter εδώ και λίγες μέρες έχει κλείσει τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Υπάρχουν τέσσερα ακόμη επίπεδα που παραμένουν κωδικοποιημένα και σύμφωνα με την ομάδα «το καθένα περιέχει περισσότερα μυστικά, περισσότερο ζημιογόνο υλικό… και περισσότερη αλήθεια».

«Σε όσους εμπλέκονται (αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες έρευνας, FBI, τράπεζες κ.ά.) λέμε ότι θα τους εξαντλήσουμε πριν αρχίσει το πραγματικό παιχνίδι» αναφέρει άλλο μήνυμα.

Η ομάδα Dark Overlord εμφανίστηκε το 2016 και είναι υπεύθυνη για πολλές περιπτώσεις εκβιασμών με αντίστοιχες υποκλοπές στοιχείων.

 

Διαβάστε επίσης