Power of love: Η ατάκα που άφησε άφωνη την Μαρία Μπακοδήμου

05/01/2019 | 11:20

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Μαρία Μπακοδήμου στο χθεσινό gala του Power of love ακούγοντας τις δηλώσεις παίκτη.

Κατά τη διάρκεια του gala έπαιξε βίντεο με τις απόψεις των παικτών για το πότε και εάν ένας άνδρας κερνάει μια γυναίκα σε ραντεβού.

Ο Φίλιππος Αρβανίτης αποκάλυψε πως ποτέ δεν κερνάει σε ραντεβού πριν ολοκληρωθεί η σχέση. Η Μαρία Μπακοδήμου έμεινε άφωνη και δήλωσε πως δεν το έχει έχει ξανακούσει ποτέ, ζητώντας από τον παίκτη να εξηγήσει το σκεπτικό του.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της